Virus & Spyware

Beveiliging van uw computer is noodzaak

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een virus op de computer. Het aantal computervirussen of mailware neemt elk jaar in rap tempo toe.
Dit veroorzaakt doorgaans nogal wat problemen en kan gevaar opleveren voor uw privacy.
De computer word door het virus of malware, heel traag, internet werkt niet meer prettig, uw bestanden raken corrupt of worden zelfs verwijderd of uw persoonlijke gegevens worden naar het internet verstuurd.

Let op bij telebankieren virus

Wanneer u gebruikt maakt van telebankieren moet u zich ervan verzekeren dat uw pc virusvrij is.
Het is daarom noodzakelijk uw computer beveiliging op orde te hebben en uw computer of laptop met een goede virusscanner uit te rusten.
IT-Home maakt uw PC, Mac of laptop weer helemaal virusvrij. Bent u niet zeker of uw computer wel virusvrij is?

Wij controleren bij u thuis of op kantoor uw computer op virussen en trojans en verwijderen deze.
Zo nodig geven wij advies en installeren voor u een virusscanner.

Mocht u tegen de kosten opzien, dan kunt u uw pc, Mac of laptop ook bij ons afleveren.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Installatie monteur nodig?

IT-Home is gespecialiseerd in het installeren en aanleggen van uw TV / Internet / Telefonie etc. Gecertificeerde monteurs met jaren ervaring in het vak !

Vanaf 1 oktober 2023 zal IT-Home niet langer zelfstandig in bedrijf zijn, maar zal het zich samenvoegen met PM Networking.
De keuze om niet langer als zelfstandig bedrijf verder te gaan is na 14 jaar een weloverwogen keuze. Deze keuze leidt tot een samenwerking met nieuwe uitdagingen en uitgebreidere tools, waardoor onze klanten nog beter bediend kunnen worden.

IT-Home is een eenmanszaak die is ontstaan vanuit passie voor het ICT-vak en dit heeft geleid tot samenwerkingen met veel mooie klanten. Na al die jaren heeft Arno Diel, eigenaar van IT-Home, behoefte aan meer.

“De motivatie achter deze beslissing is voor mij gebaseerd op; T.E.A.M. Together Everyone Achives More. Met andere woorden, IT-Home was alleen, en nu met een team. Wij gaan vanaf nu samen knallen in de toekomst!”.

Het samenwerken in een team, het kunnen sparren met elkaar over vraagstukken en het delen van kennis vanuit jarenlange ervaring in het ICT-vak is wat hij heeft gevonden door zich te voegen bij het team van PM Networking!

PM Networking is in 2001 opgericht door twee studievrienden in een zolderkamer te Westzaan.
Inmiddels is het ICT-bedrijf uitgegroeid tot een professionele dienstverlener en telt PM Networking 13 medewerkers.
Het bedrijf is een lange periode actief geweest in Zaandam en is sinds 2022 gevestigd in Purmerend.
Vanuit daar werkt het gehele team op zowel kantoor, als op locatie bij klanten.

Op deze manier wordt iedereen voorzien van de juiste ICT-oplossingen. Maarten Hesse, Algemeen directeur van PM Networking, is erg blij met de toevoeging van Arno aan het team. “Arno is een hardwerkende ICT-professional die al ruim 14 jaar zelfstandig actief is.

ICT-kennis, betrokkenheid, klantwaarde en zelfstandigheid zijn een aantal eigenschappen die zeer gewaardeerd worden bij zowel de collega's als bij de klanten van PM.
Arno zal met zijn ervaring binnen PM voor veel klanten een sturende rol krijgen als het gaat om inrichting, klantcontact en het opvolgen van storingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met zijn komst onze dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen!”.

Vanzelfsprekend is de klantenkring die IT-Home in 14 jaar heeft opgebouwd van harte welkom bij PM Networking.
Samen met Arno wordt per klant bekeken wat de beste aanpak is.
PM Networking en Arno zien beide uit naar alles wat komen gaat!

This will close in 0 seconds