Tarieven 2023

– Particulier vanaf € 50,– per uur
– Zakelijk vanaf € 65,–  per uur
– Installatiewerk vanaf € 65,–  per uur
– APK voor uw PC vanaf € 55
– Aansluiten een All-in-One pakket vanaf € 65,-
– Instellen + data overzetten smartphone € 45,–
– Backup maken en terugzetten vanaf € 55,-
– Reparatie per uur op locatie (alleen op afspraak) € 69.50
– Voorrijkosten buiten Oostzaan € 25,– ( vanaf )
– PC opnieuw installeren / drivers/ upgraden excl. backup €85,-
– PC opnieuw installeren / drivers / upgraden incl. backup €130,-

Alle tarieven zijn exclusief 21,0% BTW.

Genoemde bedragen zijn exclusief materiaal.

De expert onderzoekt en repareert uw computer. De reparatie wordt direct uitgevoerd als de kosten lager uitvallen dan € 175,00 incl.BTW. Bij een hoger bedrag nemen wij eerst contact met u op.

IT-Home rekent standaard 1 uur, daarna is het per 15 minuten.

Mocht u uw afspraak binnen 24 uur annuleren, word er geen 1 uur in rekening gebracht, anders kan het wel het geval zijn.

“Indien je een offerte wilt laten opnemen kost dit eenmalig 69 euro ex btw, mocht u de klus gedaan laten worden word dit bedrag in mindering gebracht en betaald u alleen voorrijkosten!

Vanaf 1 oktober 2023 zal IT-Home niet langer zelfstandig in bedrijf zijn, maar zal het zich samenvoegen met PM Networking.
De keuze om niet langer als zelfstandig bedrijf verder te gaan is na 14 jaar een weloverwogen keuze. Deze keuze leidt tot een samenwerking met nieuwe uitdagingen en uitgebreidere tools, waardoor onze klanten nog beter bediend kunnen worden.

IT-Home is een eenmanszaak die is ontstaan vanuit passie voor het ICT-vak en dit heeft geleid tot samenwerkingen met veel mooie klanten. Na al die jaren heeft Arno Diel, eigenaar van IT-Home, behoefte aan meer.

“De motivatie achter deze beslissing is voor mij gebaseerd op; T.E.A.M. Together Everyone Achives More. Met andere woorden, IT-Home was alleen, en nu met een team. Wij gaan vanaf nu samen knallen in de toekomst!”.

Het samenwerken in een team, het kunnen sparren met elkaar over vraagstukken en het delen van kennis vanuit jarenlange ervaring in het ICT-vak is wat hij heeft gevonden door zich te voegen bij het team van PM Networking!

PM Networking is in 2001 opgericht door twee studievrienden in een zolderkamer te Westzaan.
Inmiddels is het ICT-bedrijf uitgegroeid tot een professionele dienstverlener en telt PM Networking 13 medewerkers.
Het bedrijf is een lange periode actief geweest in Zaandam en is sinds 2022 gevestigd in Purmerend.
Vanuit daar werkt het gehele team op zowel kantoor, als op locatie bij klanten.

Op deze manier wordt iedereen voorzien van de juiste ICT-oplossingen. Maarten Hesse, Algemeen directeur van PM Networking, is erg blij met de toevoeging van Arno aan het team. “Arno is een hardwerkende ICT-professional die al ruim 14 jaar zelfstandig actief is.

ICT-kennis, betrokkenheid, klantwaarde en zelfstandigheid zijn een aantal eigenschappen die zeer gewaardeerd worden bij zowel de collega's als bij de klanten van PM.
Arno zal met zijn ervaring binnen PM voor veel klanten een sturende rol krijgen als het gaat om inrichting, klantcontact en het opvolgen van storingen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met zijn komst onze dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen!”.

Vanzelfsprekend is de klantenkring die IT-Home in 14 jaar heeft opgebouwd van harte welkom bij PM Networking.
Samen met Arno wordt per klant bekeken wat de beste aanpak is.
PM Networking en Arno zien beide uit naar alles wat komen gaat!

This will close in 0 seconds